Alla inlägg den 9 augusti 2011

Av Gun Werlemark - 9 augusti 2011 14:10

I lördags var det dags för återträff med valparna. Nu är dom drygt 4 månader och fyllda av sin egen förträfflighet. Träffen ägde rum på Göinge Broby brukshundklubb tillsammans med kennel Lakkas valpar från i år. Dom valparna var bara drygt 3 månader och man kunde tydligt se vilken skillnad det var mellan kullarna. Givetvis var mina valpar större, men framförallt var dom mer .... ska vi säga "lössläppta". Världen hade blivit stor och man behövde inte stödet från matte och husse hela tiden. 

Fyra av mina fem valpar kom, och det var också tydligt att dom ville leka med varandra, inte med "småbarnen" som drällde omkring. Vi hade även bjudit in Lisa som är valpinstruktör och hon gav säkert alla en hel del att tänka på. 

Här är ett axplock av alla bilder som jag tog. Nu har jag en ny kamera och vi är inte riktigt vänner ännu, så en del bilder blev lite suddiga, men det får ni ha överseende med. 

Här i pälshögen ligger lila, grön och röd, eller Rufus, Milou och Chilli som dom heter numer.


 

Inte lyssnade dom på inkallning heller, utan Lisa fick gå och hämta dom.


 

Här vilar Chilli ut efter leken


 

Milou flåsar klart


 

och Rufus hålls i ett stadigt grepp. Alla behöver också snart stifta bekantskap med mina saxar.




Vi hade en fin och solig eftermiddag






Här sitter gul, numera Tyra, med sin matte och över kontakt


 



Chilli kan också ta fin kontakt


 



Här undersöker grabbarna om det finns några köttbullar kvar i paketet


 

Den obligatoriska gruppbilden. Från vänster: Milou och Helen, Rufus och Petra, Tyra och Tina, och Chilli med Therese och lill-husse och lill-matte   

Ovido - Quiz & Flashcards