Alla inlägg den 11 maj 2010

Av Gun Werlemark - 11 maj 2010 09:16

En något kylslagen helg tillbringades i Larv och Tånga Hed. Första dan var det kennelklubben och andra dan terrierklubben som inledde utomhussäsongen. Man får ju vara glad att det inte snöade. Vi fick sätta täcken på hundarna när dom låg i sina burar. Norton är ju ändå över 10 år och Ronnie har inte mycket päls att skryta med så det var välbehövligt. 

Det var roligt att Ronnie fick ck båda dagarna och första dagen blev hon dessutom placerad först i klassen. Och nej, det var inte bara hon där. En hel hoper av lovande småflickor äntrade juniorklassen så hon är kanske inte så dum i alla fall. Får se hur det går nu i Hörby som blir hennes nästa utställning. 

Besvikelsen var väl att Egon inte egentligen var med i tävlan om certet. Första dan var han 3a i öppenklassen med ck men andra dan fick han inte ens något ck och då blir det inga blågula rosetter. Men han är ju flott så det ska väl gå i alla fall vid senare tillfällen. Han är anmäld till ganska många utställningar nu i början på sommaren.

Malte-Nisse tillbringade helgen hos Egons familj medan vi var borta. Det hade gått jättefint och han hade skött sig bra. Dom tyckte dock att han var ju klart mer tuffare än vad Egon hade varit i samma ålder. Jag hoppas att jag snart får kontakt med någon som kan tänkas uppskatta hans humör och utnyttja det till fullo. 

Om ni är i trakterna runt Skara-Larv och Vårgårda så kan det lilla hotellet i Stenstorp rekommenderas. Hade aldrig hört talas om orten innan, men där var fina rum med sköna sängar och en jättetrevlig värdinna som var på plats innan 6 på morgonen för att fixa frukost till oss. Hundar fick medtagas och det var inte speciellt dyrt heller. 

PS Nu återgår Bloggen till att bara kallas Blogg igen. 

Ovido - Quiz & Flashcards