Alla inlägg den 4 maj 2010

Av Gun Werlemark - 4 maj 2010 11:03

Idag är Malte-Nisse 12 veckor. Det är dags att ringa veterinären för 12-veckors-sprutan. Han är en stadig bit och jag tycker han har vuxit bara över helgen. Jag vägde honom imorse och badrumsvågen hamnade runt 7 kg. Han äter bra, kanske inte riktigt alla målen, men han är rund och go om magen så han får nog i sig vad han behöver. 

Han börjar bli mer självständig. När vi varit ute på en liten kiss-runda på jobbet så vill han inte alltid bli infångad för att gå in. Nej, istället travar han iväg utan några bekymmer alls. Hör inte när man ropar utan går och rotar efter pinnar och annat. Men än så länge kommer han när vi ska åka bil. Minns fortfarande hur jag jagade efter Ronnie för bara några månader sen. Han och Ronnie är verkligen bästisar vilket har lett till att Ronnie inte längre har så mycket skägg kvar. Hon börjar se lite kal ut på huvudet. Emellanåt blir det så stökigt inomhus att jag får sära på dom så dom lugnar ner sig igen. 

Imorse upptäckte jag också att han fått en fästing på nosen så jag ska skaffa in lite frontline i em och sätta på honom. 

Ovido - Quiz & Flashcards