Alla inlägg den 25 juni 2009

Av Gun Werlemark - 25 juni 2009 09:03

Så har Elliot kommit på besök. Jag hämtade honom igår kväll vid 6-tiden och sen lekte han och Ronnie hela kvällen. Som väl var så stod Ronnies bur kvar i sovrummet så där fick Elliot ligga över natten. På morgonen fortsatte leken.

Fast konstigt nog är det lugnt här på jobbet. Lite stökigt var det innan vi var på plats men nu ligger alla 4 ner och sover. Valparna är väl utmattade kan man tänka.

När jag kom hem med Elliot så släppte jag först ut honom tillsammans med Norton. Elliot verkade bli överlycklig av att träffa en annan hund och försökte börja klättra upp på Norton, något som inte uppskattades så där jättemycket. Så snart hade Elliot lärt sig att så gör man inte mot Norton.

Sen plockade jag undan Norton och släppte ut Polly istället. Och Polly la inga tassar emellan mot sin son. Oj, vad hon tog i! Efter det har Elliot skött sig exemplariskt mot både Norton och Polly. Han är väldigt underdånig till båda och synnerligen försiktig när han närmar sig Polly. Det är skönt när hundspråket fungerar.

Ovido - Quiz & Flashcards