Alla inlägg under augusti 2012

Av Gun Werlemark - 10 augusti 2012 20:38

Det var längesen jag skrev här nu, men här kommer i alla fall en uppdatering. Lilla Rosa flickan åkte iväg till Mullsjö där hon nu är sambo med en stor svart och en något mindre nästan svart (en svart terrier och en cairn terrier). Efter några veckor så var det även dags för Molly - numera omdöpt till Maggie (det gick inte med Polly, Molly och Ronnie) - att flytta till sin nya familj i Västervik. Det kändes tufft när hon åkte, för jag hade haft henne så länge och hon började bo in sig på allvar. 

 

Här en bild från sista natten ihop 


Kvar här finns nu Sam, snart 4 månader. Han har verkligen boat in sig och flocken fungerar fint ihop. Men det blir nog lite mycket med 4 hundar trots allt. Jag söker därför en trevlig fodervärd i Kristiastadtrakten som kan tänka sig att ge honom ett fint hem. Han är en snäll pojke som förmodligen inte kommer att ställa till med några större problem. Han har det tjockare pälstypen och eftersom han kommer att ställas ut en del så måste hans nya matte/husse tycka om att kamma och sköta päls. 


 

Sam med sina klistrade öron


 

Här ligger han och chillar med Norton på trappan


Vi har även haft andra omgången av vårt mh. Nu kom de tre resterande hundarna från M-kullen. Allra längstifrån var Beppe som hade åkt med sin familj från Östersund. Nu var det inte enbart pga mh dom kom, men i alla fall. Det var kul att träffa honom igen. Han hade blivit en bänglig unghund nu, full av sig själv, precis som sina två bröder. Här är lite bilder från lördagen den 28 juli 


 

Här är Beppe i väntan på start ihop med matte Ida


 

Beppe blir rätt överrumplad över Dumpen.


 

Brorsan Rufus tar det mer coolt.


Här står Tova med sin matte och ser några läskiga vita figurer skrida fram i skogen


 

Ett spöke är avslöjat...


 

kan detta också vara en människa månne?


Det har också blivit några enstaka utställningar, men inte alls lika många som förra året. Det har varit lite låst med 3 valpar kvar, och sen även 2 valpar kvar. På de utställningar jag har varit så har mina anmälda hundar blivit tvåa i sina klasser, väldigt trist. Nu är det Ronneby i morgon, sen Gotland, Bjuv, Sofiero och Vejen på tur. Sen kommer jag nog att vara mätt på utställningar på ett tag. Men det hade varit kul att nån gång få stå först också i år. 


 

Här är Malte i Tvååker, tvåa i öppenklassen

  

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards