Alla inlägg den 15 juni 2012

Av Gun Werlemark - 15 juni 2012 10:22

Det har nu gått drygt 9 veckor sedan Pollys valpar föddes. Idag är det fyra stycken kvar i valphagen, tre har redan flyttat hemifrån och två till åker nu till helgen. En tikvalp är kvar som inte har något eget hem ännu, och en pojke blir kvar här tills vidare för eventuell flytt lite längre fram. 

Dom har vuxit rejält, det märks när man ska flytta på dom, speciellt pojkarna har blivit rejäla grabbar. Det är full fart numer, lortarna har blivit stora men tackochlov har valparna hittat sina speciella "ställen" så det är ändå hyfsat lätt att städa. Det är mycket som ska utforskas, rundor som man måste springa och saker att gnaga på. Man märker på sina tår att tänder och käkar utvecklas snabbt. Vi har gått runt kvarteret i koppel vilket inte var några större problem och även besökt veterinären för besiktning och ombesiktning. Men det sovs fortfarande mycket, flera timmar om dan ligger dom helt utslagna och samlar ny energi. 








Det är inte lätt att fånga dom på bild med någon större skärpa, men ibland går det.


 




Stackars Norton blir ibland attackerad av småttorna som tycker han är ganska fantastisk. Norton själv blir mest besvärad av uppvaktningen.

    




Man kan leka Herre-på-täppan






och ibland tillåter Polly att dom kollar om mjölkbaren fortfarande kan ge något.       

Ovido - Quiz & Flashcards