Alla inlägg den 22 juni 2010

Av Gun Werlemark - 22 juni 2010 10:11

Tillbaka efter 2 utställningsdagar i Jönköping. Den första dan var det en domare som tidigare gett både Egon och Wilma cert, Egon bara för ett halvår sedan i Amsterdam, men tror ni att han kände igen sina cert hundar nu? Näää, inte då. Dom blev inte ens placerade i sina respektive klasser. Fast klasserna var ju rätt så stora i alla fall. Egons klass hade 10 stycken championhanar och där såg han ganska ungdomlig ut. I Wilmas klass var det 20 anmälningar så det var ju lätt att försvinna i en sådan mängd. Och inte gick det bättre för dom på måndagen med en irländsk domare. Tja, det går som sagt hit och dit i utställningssvängen.

Bättre gick det för Hilde och hennes hundar, cert första dan och BIR andra dan, och eftersom jag var i hennes tält så fick jag njuta lite av den glansen istället. Grattis till Hilde och Linnea - och övriga som placerade under dessa dagarna.  

Nu blir det i alla fall 2 lediga dagar innan vi styr färden mot Danmark. Där är det ännu fler hundar anmälda, så vi ska väl mest sitta och bara njuta av tillställningen. Polly, Ronnie och Egon följer med och visar upp sig och så kommer även Nortons fru Pepsi och deras son Sune med.

Ovido - Quiz & Flashcards